Hozzávalók:
- 50 dkg natúr sajtkrém
- 3 piros színű paprika
- 1 kisebb vöröshagyma
- 2 cikk fokhagyma
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 marék petrezselyemzöld
- 1 hosszú kenyér
- só, őrült bors
Ekészítése:
- A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk, majd egy serpenyőben, forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, és néhány percig együtt sütjük. Miután kihűlt, összekavarjuk a sajtkrémmel, apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval, borssal.
- A kenyeret középen kettévágjuk, belét kikaparjuk, és a tölteléket egy kiskanállal jó szorosan belenyomkodjuk.
- Ezután a két fél kenyeret újra összeillesztjük, szorosan fóliába csomagoljuk, és 1-2 órára hűtőszekrénybe helyezzük.
- Szeletekre vágva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése