2016. október 3., hétfő

Paprikás sajtkrémmel töltött kenyér





Hozzávalók: 

  • 50 dkg natúr sajtkrém
  • 3 piros színű paprika
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 2 cikk fokhagyma
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 marék petrezselyemzöld
  • 1 hosszú kenyér
  • só, őrült bors

Ekészítése: 

  • A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk, majd egy serpenyőben, forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, és néhány percig együtt sütjük. Miután kihűlt, összekavarjuk a sajtkrémmel, apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval, borssal. 
  • A kenyeret középen kettévágjuk, belét kikaparjuk, és a tölteléket egy kiskanállal jó szorosan belenyomkodjuk. 
  • Ezután a két fél kenyeret újra összeillesztjük, szorosan fóliába csomagoljuk, és 1-2 órára hűtőszekrénybe helyezzük. 
  • Szeletekre vágva kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések: