Hozzávalók (6 személyre):
- 2 körte
- 2 banán
- 2 narancs
- 1-1 marék bogyós gyümölcs, pl: áfonya, szeder, málna, néhány sárgabarack
- 1 l rostos narancslé
- 2 dl habtejszín
- 5 dkg nyírfacukor (vagy ízlés szerint)
- néhány csepp vanília aroma
- pici fahéj
- néhány mentalevél
Elkészítése:
- A banánt, meg a narancsot meghámozzuk, a körtét megmossuk. Mindeniket kockára vágjuk.
- Egy edényben összekavarjuk a narancslevet a tejszínnel, meg a cukorral, majd kézi botmixerrel összeturmixoljuk, hogy kissé felhabosodjon.
- Hozzáadjuk az összes gyümölcsöt, és egy kevés fahéjjal ízesítjük.
- Jól behűtve, mentalevéllel díszítve tálaljuk.
A Konyhatündér legújabb száma már megvásárolható!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése