Nagyon ínyenc, nagyon különleges, és nagyon finom harapnivaló. Tehát éppen nekem való :)
A maradék mascarponét próbáltam felhasználni, amikor ez az mennyei eledel született.
Mindenképp ajánlom kipróbálásra!
Hozzávalók személyenként:
- 1 zsemle (teljes kiörlésű)
- 1 evőkanál mascarpone krémsajt
- 2-3 szelet füge
- 4-5 bazsalikomlevél
- frissen őrölt színes bors
- csipet só
Elkészítése:
- A zsemlét kettévágjuk, majd szendvicssütőben, vagy száraz serpenyőben kissé megpirítjuk.
- Rögtön rákenjük a krémsajtot, picit megsózzuk, és őrölt borssal megszórjuk.
- A fügét megmossuk, szeletekre vágjuk, majd a bazsalikomlevelekkel együtt a zsemlére helyezzük.
- Aztán élvezettel elfogyasztjuk.
2 megjegyzés:
Nagyon gusztusos lett!:) Imádom én is a fügét...
Én annyira nem szeretem a fügét..de így,ebben a felállásban imádom:)
Megjegyzés küldése