Egyszerű és gyors, nagyon finom és tápláló kence. Fogyasszuk sok friss zöldséggel, pirítóssal, akár remek előétel is lehet.
Hozzávalók:
- 125 g natúr sajtkrém
- 100 g füstölt lazac
- 2 evőkanál tejföl
- 1 evőkanál snidling (metélőhagyma) - ennek hiányában zöldhagyma szár
- 7 bazaslikomlevél
- kevés citromlé
- só, bors
Elkészítése:
- A halat felaprítjuk (a legegyszerűbb késes aprítóban), a snidlinget és a bazsalikomot megmossuk és apróra vágjuk.
- Ezután a hozzávalókat egy tálban alaposan összekavarjuk, ízlés szerint citromlével savanyítjuk.
- Kenyérre kenve reggelire, tízóraira fogyasztjuk.
5 megjegyzés:
Szívem szerint nem tennék bele, hanem vele fogyasztanék sok sok zöldhagymaszárat. Bizoony!!!
Jó kis kence, finom lehet! Kipróbáljuk:)
Elkészítettem, nagyon finom lett: http://kataakonyhaban.blogspot.ro/2012/11/fustolt-lazacos-szendvicskrem.html
Köszönet a receptért! :)
Üdv,
Kata
Szia Kata!Örülök,hogy kipróbáltad és ízlett:)
Szia Kata!Örülök,hogy kipróbáltad és ízlett:)
Megjegyzés küldése