2012. május 28., hétfő

Füstölt lazacos szendvicskrém


Egyszerű és gyors, nagyon finom és tápláló kence. Fogyasszuk sok friss zöldséggel, pirítóssal, akár remek előétel is lehet.

Hozzávalók:

  • 125 g natúr sajtkrém
  • 100 g füstölt lazac
  • 2 evőkanál tejföl
  • 1 evőkanál snidling (metélőhagyma) - ennek hiányában zöldhagyma szár
  • 7 bazaslikomlevél
  • kevés citromlé
  • só, bors
Elkészítése:
  • A halat felaprítjuk (a legegyszerűbb késes aprítóban), a snidlinget és a bazsalikomot megmossuk és apróra vágjuk.
  • Ezután a hozzávalókat egy tálban alaposan összekavarjuk, ízlés szerint citromlével savanyítjuk.
  • Kenyérre kenve reggelire, tízóraira fogyasztjuk.

5 megjegyzés:

Juci írta...

Szívem szerint nem tennék bele, hanem vele fogyasztanék sok sok zöldhagymaszárat. Bizoony!!!

HajniZoli írta...

Jó kis kence, finom lehet! Kipróbáljuk:)

Kata írta...

Elkészítettem, nagyon finom lett: http://kataakonyhaban.blogspot.ro/2012/11/fustolt-lazacos-szendvicskrem.html
Köszönet a receptért! :)
Üdv,
Kata

Edó írta...

Szia Kata!Örülök,hogy kipróbáltad és ízlett:)

Edó írta...

Szia Kata!Örülök,hogy kipróbáltad és ízlett:)