Azt hiszem a címmel már mindent elmondtam nagyjából, csak még az isteni, mennyei, mesés, eszméletlen, szemet gyönyörködtető jelzők maradtak ki :)
Imádom, nem tudok betelni vele!
Hozzávalók:
- 1 teljes kiörlésű bagett
- 10 dkg zöldborsos camembert sajt
- 10 dkg füstölt lazac
- 10 dkg eper
- 1 teáskanál nádcukor (mézet akartam, de nem volt itthon)
- 1 teáskanál sötét balzsamecet
- néhány friss bazsalikomlevél
- csipetnyi só
- őrölt fekete bors
- kevés extra szűz olívaolaj
Elkészítése:
- Az epret megmossuk, szeletekre vágjuk, és egy tálikóba tesszük. Összekavarjuk nádcukorral, balzsamecettel, meg egy csipetnyi sóval, és félretesszük.
- A bagettet kétfele vágjuk, egyik oldalát száraz serpenyőben megpirítjuk.
- Ezután meglocsoljuk olajjal, megszórjuk őrölt borssal. Kirakjuk sajtszeletekkel, lazac darabokkal, balzsamecetes eperrel, és bazsalikommal.
- A maradék öntettel meglocsoljuk, és még egy kevés őrölt borssal megszórjuk.
Tipp: Dióval még finomabb.
3 megjegyzés:
Ti aztán tudtok élni! :) Nem is irigyellek! :P :)
Há nem? :P Élni tudni kell :))
:D :P
Megjegyzés küldése