2016. március 15., kedd

Ropogós krémsajtos falatkák



Hozzávalók 4-6 személyre: 

  • 1 csomag fagyasztott leveles tészta (40 dkg)
  • 1 kötés retek
  • 15 dkg krémsajt
  • 10 dkg joghurt 
  • 1 tojás 
  • rukkola- vagy madárbegy saláta 
  • só, bors

Elkészítése: 

  • A leveles tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk kiolvadni. 
  • Felvert tojással lekenjük, majd 4x6 cm-es darabokra vágjuk, és 200 fokos sütőben pirosra sütjük. 
  • Összekavarjuk a joghurtot krémsajttal, a retket pedig megmossuk, vékony csíkokra vágjuk, és ezt is belekavarjuk. 
  • Sóval, borssal ízesítjük, majd a tésztadarabokra kenünk belőle, és salátaágyon tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések: