Na, ez sem egy bonyolult étel, inkább érdekes.
Lényegében bundáskenyeret sokmindennel meg lehet tölteni és kisütni. Eredetileg én is májkrémmel terveztem, de mire észbekaptam, addigra lejárt a májkrém szavatossága, így maradt a sajtkrém.
A gyerekeknek egyáltalán nem tetszett, de ezen én már nem is csodálkozom, mert mindig válogatnak. Így ők sima bundást ettek.
Nekünk, szülőknek pedig nagyon ízlett ez a sajtkrémes bundás, a változatosság kedvéért megéri kipróbálni.
Hozzávalók:
- személyenként:
- 2 szelet toast kenyér (teljes kiörlésű)
- 1 háromszögű sajtkrém
- továbbá: 2-3 tojás, só, kókuszzsír vagy olaj a sütéshez
Elkészítése:
- Egy szelet kenyeret megkenünk sajtkrémmel, összeborítjuk egy másik szelet kenyérrel, majd villával felvert, sózott tojásba forgatjuk, és forró olajabn kisütjük.
- Szalvétára kiszedjük, hogy a fölösleges zsiradékot felitassa.
5 megjegyzés:
Nagyon fincsi lehet! Ki fogom próbálni! a gyerekek nálunk is válogatnak, sajnos...de, bízzunk benne, hátha egyszer csak leszoknak róla! :)
Nagyon guszta, finom lehetett!
MArika,hát bízzunk benne,a remény hal meg utoljára:)
Finom Katalin!:)
Na Edó, most majd 4 hónapi kenyérnemevés után, karácsony egyik reggelén biztos ilyet sütök, imádom:)
JAj,hogy bírod kenyér nélkül Kati?!Karácsonykor azért tényleg egyél egy ilyent legalább,akkor mégiscsak megengedettebb;)
Megjegyzés küldése