Hozzávalók:
(kb 35 darabhoz)
- 30 dkg fehércsokoládé
- 6 dkg kókuszreszelék
- 4 evőkanál (kókusz)tej
- 30 dkg étcsokoládé a bevonáshoz
Elkészítése:
- A fehércsokit megolvasztjuk (mikróban vagy gőz fölött), és összekavarjuk a tejjel meg a kókuszreszelékkel.
- A masszát egy kevés időre hűtőszekrénybe tesszük, hogy formázható legyen, ezután kisebb hengereket készítünk belőle.
- Az étcsokoládét felolvasztjuk, belemártjuk a kókuszhengereket, és sütőpapírra tesszük dermedésig (hűtőszekrényben).
- Ezután tetszőleges díszpapírba csomagoljuk. A legegyszerűbb vékonyabb fajta fehér sütőpapírba, és alufóliába csomagolni.
- Akár egy héttel hamarabb is elkészíthető, de amíg a karácsonyfára kerül, érdemes hűtőszekrényben tárolni.
- Hamar és könnyen elkészíthető!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése