Hozzávalók 4 személyre:
- 15 dkg sütőtök
- 1 sárgarépa
- 1 szárzaller
- 2 cikk fokahgyma
- 2 teáskanál sárga curry paszta
- 1 evőkanál kókuszzsír
- 1 evőkanál házi ételízesítő
- 2 dl sűrű kókusztej
- 0,5 citrom leve
- só
- 10 dkg tészta (széles metélt)
--> Elkészítése:
- Egy edényben kókuszzsírt forrósítunk. Rádobjuk a kokcára vágott sárgarépát, sütőtököt, meg a darabokra vágott zellert.
- Kavargatva összepirítjuk, majd hozzáadjuk a currypasztát, a kókusztejet, meg a reszelt fokhagymát, és felöntjük kb 5 dl ételízesítős vízzel.
- Kb 10 perc főzés után ízesítjük sóval, citromlével, aprított petrezselyemzölddel, illetve kifőtt tésztával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése