Hozzávalók 2 személyre:
- 15 dkg sárgarépa
- 5 dkg póréhagyma
- 2,5 dkg zabpehely
- 1 tojás
- só, őrölt bors
- kevés apróra vágott petrezselyemzöld
A mártogatóhoz:
- 1,5 dl sűrű natúr joghurt
- 1 evőkanál bazsalikomlevél apróra vágva
- 1 teáskanál extraszűz olívaolaj
- só, őrölt bors
- a sütéshez: 2-3 evőkanál kókuszzsír
Elkészítése:
- A zöldségeket megmossuk, megpucoljuk, és lereszeljük.
- Összegyúrjuk a többi hozzávalóval, kézzel kisebb fasírtokat formázunk belőle, majd forró kókuszzsíron kisütjük.
- A joghurtot kikavarjuk a hozzávalókkal, majd a répa-puffancsok mellé kínáljuk.
-->
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése