2017. szeptember 15., péntek

Répa-puffancs joghurt mártogatóval



Hozzávalók 2 személyre: 

  • 15 dkg sárgarépa
  • 5 dkg póréhagyma
  • 2,5 dkg zabpehely
  • 1 tojás
  • só, őrölt bors
  • kevés apróra vágott petrezselyemzöld

A mártogatóhoz: 

  • 1,5 dl sűrű natúr joghurt
  • 1 evőkanál bazsalikomlevél apróra vágva
  • 1 teáskanál extraszűz olívaolaj
  • só, őrölt bors
  • a sütéshez: 2-3 evőkanál kókuszzsír

Elkészítése: 

  • A zöldségeket megmossuk, megpucoljuk, és lereszeljük. 
  • Összegyúrjuk a többi hozzávalóval, kézzel kisebb fasírtokat formázunk belőle, majd forró kókuszzsíron kisütjük. 
  • A joghurtot kikavarjuk a hozzávalókkal, majd a répa-puffancsok mellé kínáljuk.

-->

Nincsenek megjegyzések: