Hozzávalók 4 személyre:
- 4 kisebb tortilla lap (én házilag készített, szénhidrátcsökkentett tortillát használtam)
A töltelékhez:
- 45 dkg főtt csirkecomb filé
- 10 dkg natúr joghurt
- 1 cikk fokhagyma
- 1-1 teáskanál kurkuma és őrölt paprika
- 1 evőkanál ketchup, kevés cayenne bors (ízlés szerint)
- só
A tálaláshoz:
- fokhagymaszósz, joghurt, tejföl, vagy ketchup, reszelt sajt, zöld saláta
Elkészítése:
- A csirkemellet egy nagyobb tálba szedjük, majd mixerrel cafatokra szedjük. Ehhez kavarjuk a joghurtot, a ketchupot, illetve a fűszereket. Ízlés szerint alakítjuk a sósságát, meg a csípősségét.
- A lapokat megtöltjük a fűszeres hússal, sajttal, és salátával, illetve tetszés szerint még valamilyen szószt is rakunk rá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése