A gyerekek egyik nap előálltak, hogy készítsek nekik halkrémet, mert nagyon szeretik. Nem bonyolítottam túl, mert nincs is rá szükség ahhoz, hogy finom legyen. Fogtam egy halkonzervet (az viszont fontos, hogy a halkonzerv finom legyen!), és 2 perc múlva már kész is volt. Rögtön fel is faltuk. Amilyen egyszerű, olyan finom!
Hozzávalók:
- 1 olajos halkonzerv (125 g)
- 1,5 evőkanál vaj
- 1 evőkanál apróra vágott hagymazöld
- csipet só
- kevés őrölt bors
Elkészítése:
- A halkonzervet olajastól egy kis tálba öntjük, hozzáadjuk a vajat, és összeturmixoljuk.
- Ízesítjük zöldhagymával, sóval, és borssal.
2 megjegyzés:
Köszönjük a receptet! Ki fogjuk próbálni!
Igazán nincs mit,ehhez recept sem kell:)Remélem ízleni fog!
Megjegyzés küldése