2011. március 30., szerda

Ángádzsáborlevest főzünk Gyulán


Holnap már indulunk, mert Dévára kell érkeznünk, onnan pedig másnap irány Gyula. Hogy mit fogunk ott csinálni, arról Alíz írt pár mondatot, úgyhogy most őt idézem:

"Tudom, ezt a bejegyzést sokkal korábban meg kellett volna írnom, de most jött össze. Trendot külön megkérem, hogy majd írjon erről egy jó kis paródiát. Lényeg a lényeg: a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete meghívott a Gyulai Kolbász és Sódarmustrára, amin az Erdélyi Konyha ötfős csapata is részt vesz. Vagyis ott lesz Ottis,EdóJutka és én, illetve Varga Károly a dévai Corvin Kiadóvezetője. Nekünk, lányoknak szombaton (április 2-án) 10-14. óra között bemutató főzésünk lesz a gyulai várban, a gyergyói örményángádzsáborlevest fogjuk elkészíteni, illetve készítünk egy tárkonyos füstöltcsülök tokányt puliszkával és "bemelegítőnek" Ottis "sonkatatárját". Mindenkit szívesen látunk egy kis kóstolóra, aki a kései bejelentés ellenére úgy dönt, hogy eljön Gyulára szombaton. A kiadó jóvoltából kiadványokat is viszünk, amiket majd a főzés helyszínén találhattok meg a standunknál.

Szeretettel várunk mindenkit!"

Kedves barátok, ismerősök, legközelebb kedden leszek!

4 megjegyzés:

sedith írta...

Alíznál már megkívántam nektek mindent. Most már csak annyit mondhatok: vigyázzatok magatokra, és légy óvatos a vezetésben!!!!:)
Puszillak

Bianka írta...

De jó lesz nektek

ChezSandra írta...

kérlek nézz be Hozzám:
http://chez-sandra.blogspot.com/2011/04/kedvenceink-blogger-vandordij.html

üdv

Edó írta...

Edith,köszi,ezúttal nem én vezettem:)

Bianka,isteni jó,még itt vagyunk Gyulán,sajnáljuk hogy nem tudtál jönni,szívesen találkoztam volna veled!

Sandra,köszönöm szépen!:)