-->
Hozzávalók 4 személyre a fasírtgolyókhoz:
- 70 dkg sertéscomb
- 5 dkg zabpehely
- 2 cikk fokhagyma
- 1 tojás
- só, őrölt bors
- apróra vágott metélőhagyma
- kókuszzsír a sütéshez
A tálaláshoz:
- 12 dkg sűrű natúr joghurt,
- 12 dkg fetasajat,
- saláta,
- uborka,
- só, őrölt bors,
- 4 pitakenyér - én ezt a pitát készítettem el
Elkészítése:
- A húst megmossuk, majd a zabpehellyel meg a fokhagymával ledaráljuk.
- A többi hozzávalóval masszává gyúrjuk, majd apró golyókat formázunk belőle. Serpenyőben kókuszzsírt hevítünk, és szép piros, ropogósra sütjük.
- A kenyerek tetejét levágjuk, szétnyitjuk óvatosan, és a belsejét megtöltjük fasírttal, apró kockára vágott fetasajttal, salátával, és uborkával.
- Sóval és borssal megszórjuk, mellé pedig joghurtot tálalunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése