Hozzávalók:
- 45 dkg főtt édesburgonya
- 20 dkg reszelt alma
- 15 dkg por eritrit
- 12 dkg zabliszt
- 1,5 dl növényi tej
- 5 dkg kakaópor
- 5 dkg őrölt mandula (vagy dió)
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- 2 teáskanál sütőpor
- csipetnyi só
- a tetejére: 5 dkg paleó étcsokoládé
Elkészítése:
- Egy tálban összeturmixoljuk az édesburgonyát, meg az almát. Ezután a többi hozzávalóval alaposan összekavarjuk, és ha szükséges, lazíthatjuk még egy kis növényi tejjel.
- A masszát egy kis méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, egyenletesen. 170 fokos sütőben 20-30 percig sütjük.
- A brownie akkor az igazi, ha a belseje még egy kissé krémes marad.
- A csokoládét felolvasztjuk, és a sütemény tetejére locsoljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése