![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCNp-sKyuK4qderpdkRyjZ8IQ0_LMbUlKlNZe_fAlVEKJqxMT9DyHrp4dEwZ7lbrjjOuPPOosITQD1s94Csj5p10Suvmh_K3sVfcjYnVUOcbm55miEx8fcxJqs7bPnJVGS1HdPobogNnVX/s320/PA170739.jpg)
Ezt a kencet evekkel ezelott tanultam egyik kolleganomtol, nagyon szeretjuk, hamar megvan, nagyon finom es egeszseges, ha valaki kaloriaszegenyebbre szeretne, ajanlatos light majonezt hasznalni, vagy kihagyni belole.
Hozzavalok:
- 25 dkg tehenturo
- 2 kisebb sargarepa
- 2 kisebb eltett ecetes uborka
- 2 fott tojas
- 3 ek majonez
- 1 ek sovany tejfol
- 1kk mustar
- 1-2 ek vegeta
- ha kell meg keves so
Elkeszites:
Nagyon egyszeru: a repat, uborkat, tojast lereszeljuk es osszekeverjuk a tobbi hozzavaloval, kesz.
Reggelire idealis, meg fogyokurazoknak is, foleg teljes kiorlesu pekaruval fogyasztva. En alig vartam hogy kisuljenek a riegelek :))
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése