A nev nem hivatalos, en kereszteltem igy :) Eloszor sima zsemleknek indultak, aztan varialtam, hogy nehogy tul egyszeru legyen. Mivel jocskan van savom a hutoben, igy ismet ezt a tesztat keszitettem el, csak most tejfol helyett joghurtot tettem bele.
Amikor alaposan megkelt a tesztam, 5 egyenlo reszre osztottam, gombolyure formaltam es egyenkent atgyurtam. Kor alakura nyujtottam, megszortam feta darabkakkal es fekete olivaval, az itt leirtak szerint bagettnek formaztam.
Tepsin meg bo 1 orat kelesztettem, az utolso 15 percben eles kessel bevagdostam a tetejet.
Vizet permeteztem ra es 200 fokon 25 percig sutottem.
Persze a tokeletes bagett messze nem ilyen, de izre finom, kulonleges.
4 megjegyzés:
El is hiszem hogy fincsi!
nagyon jól néz ki, szinte érzem az illatát! :))
Hat azert van meg mit tanulnom kulalakra, de illata es ize az volt bizony ;)
Nagyon jól néz ki!
Megjegyzés küldése