Nem szoktam krumplisalatakat kesziteni, mert ugy vagyok vele, hogy annyira nem finom, hogy megerje a faradtsagot..:) Kolleganom viszont ajanlott egy szerinte finomat, el is keszitettem, nagyon finom!! Mar kostolgataskor belaktam belole, annyira izlett. Pontos mennyisegeket nem tudok irni, mert szemre tettem bele mindent.
Hozzavalok:
- krumpli (1 kg kb)
- tojas (4 db)
- savanyu ecetes uborka (6-7 db)
- eltett gogos (ecetes)
- majonez
- so, bors
- salataontet (ecet+cukor+so+viz)
Elkeszites:
- A tojasokat es a krumplit hejaban megfozzuk, majd meghamozzuk.
- Minden hozzavalot apro kockakra vagunk es osszekavarjuk.
- Elkeszitjuk a majonezt es a salataontet (en a gogos levebol toltottem, nem sokat, hogy ne legyen hig)), majd raontjuk a krumplisalatankra.
- Izles szerint sozzuk, borsozzuk, majd hutoben talaljuk.
Barmilyen sult melle, de csak igy magaban is remek! Mi most foliaban parolt fuszeres pisztranggal fogyasztottuk.
Jo nagy adag lett belole, mind elfogyott!:)
3 megjegyzés:
Szerintem is finom lehet:)))
Puszi.
Biztos finom, bár én vagy csak salátalével csinálom, vagy csak majonézesen.Együtt a kettővel még nem próbáltam.:))
Edith,Monika,finom!Nekem is fura volt a majonez+le,de bejott:)
Megjegyzés küldése