2010. február 21., vasárnap

Step, tae-bo, fitball, immar 2 eve!

foto innen

Pontosan ma 2 eve, hogy aerobicozom, a cimben emlitett formakban, rendszeresen heti 2-3-szor. Azota is nagyon elvezem es semmi penzert nem hagynam abba! Azota sokat javult az eletminosegem es drasztikus valtozasokon mentem keresztul. Szervezetem is hozzaszokott ehhez a formahoz, ha csak egyetlen edzest kihagyok, mar erzem a mellekhatasait, nem birok magammal :)))


Kialakult egy jo kis csapat es van egy szuper amerikai edzonk (51 eves), aki mindig vidam, sokat koszonhetunk neki! Es persze magunknak is :)


 Oszinten remelem, hogy majd egyszer bejegyzem a 20.-ik evfordulot is!

10 megjegyzés:

Jutka írta...

Gratulálok Edó, hogy két gyerek mellett van még energiád erre is, nekem is rá kellene magam vennem..de lusta vagyok ehhez :)

Erika írta...

Kedves Edo!

Úgy 2-3 hónapja fedeztem fel magamnak a blogodat, és azóta is rendszeresen visszajárok ide, mert nagyon tetszenek a receptjeid. Most, hogy hasonló mennyiségű súlytól szeretnék megszabadulni, mint Te, megint felfedeztem valami újat nálad! :) Örülök a tartós sikerednek! Gratulálok, nagy lelkierőd lehet! :)

Edó írta...

Jutka,koszi,nagyon be kell osztanom az idomet,de megeri:)

Kedves Erika!
Orulok,hogy tetszik az oldalam es huseges olvasom vagy!:)
A fogyashoz tenyleg nagy kitartas kell, es sok munka,csak igy erheto el szep erdemeny!Es te mit tervezel hogy megszabadulj a kiloidtol?

Erika írta...

Kedves Edo!
Először is, márciustól megyek vissza gyed-ről dolgozni, gondolom ez már önmagában is hoz némi változást. Azután az ételeimet szándékozom átválogatni. Ha ezeket megszokom már, akkor fokozatosan szeretnék némi testmozgást is bevezetni az életembe. Nem csak átmenetileg, hanem végleg. Most érzek magamban elég erőt is hozzá. Főleg, ahogy a képeidet nézegettem! :)

Edó írta...

Erika,nagyon jo tervek ezek!Jut eszembe,tavaly en is epp marciusban mentem vissza dolgozni!:)Nem kell drasztikus valtozas az etrendben,inkabb probald kicserelni a megszokott etelek osszetevoit egeszsegesebbre,meglatod mukodni fog.Hamar hozza lehet szokni,en mar automatice nezem a tejfolon hogy hany szazalekos pl:)
A mozgas nagyon fontor,mert anelkul a fogyas hosszu tavon nem mukodik,mindig visszahizzuk.Es hogy mennyire lesz hosszutavu,az attol fugg, hogy fogod-e szeretni azilleto sportot.Ezert fontos,hogy ne csak mozogj,hanem szeresd is azt,foltetlen porbalj olyant valasztani!
Puszi!

Erika írta...

Nagyon szépen köszönöm a bíztatást! Nagyon jól esik! :)

És megint találtam nálad egy nagyon szimpatikus receptet, a tésztasalátáét. Ezt mindenképpen kipróbálom még március előtt, mert a főznivaló tészták közül a teljes kiőrlésűeket sajnos nem kedvelem. :(

Edó írta...

Hat,ez viszont nem jo hir,mert a teljes kirolesu tesztak,rizs,kenyer elsosorban azok,amiket batran ehetnel...amugy meg sokfele tk teszta van,nem mindeik egyforma izu!Nekem viszont sokkal jobban izlik,mint a feher teszta.Nemelyikben nagyon keves kaloria van,masikban tobb,viszont az egeszben az a jo,hogy a tk termekek sok rostot tartalmaznak,ami segit a zsirok lebontasaban,az emesztesben,ezert ajanlatosak fogyni vagyoknak ezek.A feher tesztakkal vigyazni kell,azok finomitottak,ezert rostok hianyaban sokkal nehezebben emeszthetoek,igy sajnos hizlalnak.

Ha elolvasod a "Hasznos tanacsok egeszseges taplalkozashoz" c. bejegyzesemet,biztosan segit kicsit az etkezesben.

Erika írta...

Edo!
Lehet, hogy félreérthetően írtam, de csak a főtt tészták közt nem szeretem a teljeset. Minden másban igen. Szerencsére a gyerekeim is szeretik ezeket, és a férjemnek sincs kifogása ellenük. A barna rizs, köles, magvas tk. pékárukkal nincs baj. Nem is értem miért álltunk vissza a fehérekre?! Az ajánlott bejegyzésedet már olvastam, most ki is másoltam magamnak. Azt gondoltam bevezetek egy füzetet, amibe előre tervezem a menüket, amég nem lesz magától értetődő, hogy mit teszek az asztalra. :)
Ne haragudj, hogy így feltartottalak a saját kis problémámmal. Majd 1-2 hónap múlva jelzem hol tartok, addigis olvaslak folyamatosan! :)

Névtelen írta...

Szia!Eszter vagyok és azt szeretném kérdezni,hogy a bőröd hogy reagált a fogyás alatt?Szépen lassan húzódott össze,esetleg krémet is használtál?Válaszod köszönöm.

Edó írta...

Szia Eszter!A borom sanos jocskan megmaradt,mivel ez nalam csaladi orokseg,a bor a hasamon nem huzodott vissza.Kremeket nem hasznaltam,mivel nem hiszem hogy letezne csodakrem,ezert hasplasztika van tervben iden.A combomon es karomon is maradt borfelesleg,de egyaltalan nem feltuno.
Az hogy a bor kinel mennyire huzodik vissza,sajnos nagyban az orokolt bortipustol fugg.