2011. május 23., hétfő

Gyümölcsös túrótorta


Rendelésre készült, a díszítéssel nagyon elégedetlen vagyok, az ilyen jellegű torták sosem sikerülnek olyan szépre. A tejszínt túl keményre vertem, így kenni nem lehetett a torta oldalát, csak kézzel tapasztani :) Ezért lett ilyen repedezett.

8 tojásos sima piskótát sütöttem 24-es tortaformában, túrós-vaníliás krémmel töltöttem, gyümölcsökkel megszórtam (narancs, ananász, barack, kiwi). A piskótát vaníliás-citromos sziruppal locsoltam, növényi tejszínnel bevontam.
Gyümölcsökkel és citromfűvel díszítettem, a gyümölcsöket vékonyan lekentem tortazselével.

7 megjegyzés:

Anyatigris írta...

Ha keményre sikerül felverni a tejszínt, akkor javíthatsz rajta,ha pici vizet, vagy tejet, vagy felveretlen tejszínt keversz hozzá. Ezzel meglágyítod!:)

Bianka írta...

Szerintem gyönyörű és nagyon finom lehet

iri írta...

En ilyenkor nyomozsakkal diszitem.

Jutka írta...

Nézz be hozzám, megajándékozlak a Tetszik a recepted díjjal, szeretettel J.

Éva írta...

Nem tudom mért vagy elégedetlen? Nagyon szép lett!

Kati írta...

Nagyon szép lett szerintem is.

Edó írta...

Anyatigris,a tejsz`n nekem is eszembe jutott,de nem mertem reckírozni,nehogy mégjobban elromoljon.Köszi a tippet:)

Bianka,köszi:)

Iri,igen,az jó ötlet,denekem nincs még profi nyomózsákom.Meg ezt a kemény habot, ami inkább túró lett,nem is lehetet volna kinyomni:)

Jutka drága,de kedves vagy:)Köszi szépen!

Éva,köszi,végül is annyira nem vagyok,volt már ennél sokkal rosszabb is:P

Ksti,köszi,kedves vagy!