2011. május 14., szombat

Madárbegy saláta


Eddig a ruccola volt a kedvencem, most úgy döntöttem, hogy ezentúl a madárbegy saláta lesz. A sajnos az benne, hogy nálunk nem sűrűn árulják. Ezt még Ausztriában ettük, nagyon-nagyon finom volt! A szőlőmagolaj még különlegesebbé teszi, hoztam is haza belőle :)

Hozzávalók:

  • madárbegy saláta
  • koktélparadicsom
  • újhagyma
  • petrezselyemzöld
  • snidling
  • szőlőmagolaj
  • balzsamecet
  • só, bors
Elkészítése:
  • A paradicsomokat félbe vágjuk, az újhagymát karikára, majd összekavarjuk a salátával. Apróra vágott snidlinggel és petrezselyemzölddel megszórjuk, az olajjal, ecettel ősszekavarjuk, majd sózzuk és borsozzuk.
Ő pedig Nóri unokahúgom törpehörcsöge, neki is ízlett a saláta :)



8 megjegyzés:

feketepillangó írta...

Én is nagyon szeretem!
Azért kíváncsi lennék rá szőlőmagolajjal milyen lehet :)
...imádnivaló ez a kis hörcsög!!!

puszifelhő írta...

ez istenien nez ki , en is jobban szeretem mint a ruccolat

Bianka írta...

Nagyon tetszik a saláta képe, a höri meg zabálnivaló

Ottis írta...

Guszta lett!

Ditta írta...

Nagyon fincsi lehet a saláta,a hörcsög meg aranyos!:-)

Jutka írta...

S kaja is volt mellé?
:DDD

Névtelen írta...

Szia EDOM!
Nagyon fincsiket keszitesz! A Horcsiporci meg egy kis edi. Amikor a lanyom kisebb volt.Huu, nem is egy!
Elkeszitettem a Citromos makosodat.Finom. Koszi az osszes recit amit megosztasz velunk! Szia :ILDIKO
http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-MQDHQD8H.jpg

martinelli írta...

De édes a kishörcsi