Eleg regen talalkoztam mar ezzel a szendviccsel Biankanal, es felretettem hogy majd kiprobalom. Aztan Edith is elkeszitette pici modositassal, ami nekem is szimpatikus volt, igy en is ezt a valtozatot keszitettem. Nagyon finom es tapertekben gazdag vasarnapi reggeli lett belole, bar izre nem igazan ter el a megszokott melegszendvicsunktol, amire szinten ezek a feltetek, csak nem apritva.
Hozzávalók:
- 10-10 dkg gepsonka es parizsi
- 10 dkg reszelt sajt
- 2-3 ek vaj
- 1/2 kigyouborka
- 4 db retek
- 2 szal zoldhagyma
- so, bors
Elkeszítés:
- A zoldsegeket es felvagottakat a konyhai robot felapritotta, majd hozzakavartam a lagy vajat es sajtot. Soztam, borsoztam, majd a szendvicskremet felbevagott magos zsemlekre halmoztam.
- Tepsire helyeztem es 200 fokos sutobe toltam 5-7 percre. Tovabb nem szeretem hagyni, mert a kenyer tul kemenyre sul.
- Egy csesze finom citromos teaval nagyon laktato.
2 megjegyzés:
Örülök, hogy ízlett! Azért számunkra az átmelegített uborka-retek-íz új volt, így nem volt teljesen szokványos a szendvics. Örülk azért, hogy ízlett. :)
Hű a tiéd is nagyon guszta lett :)
Jöhetne most reggelire egy szeletkével ;)
Megjegyzés küldése