2010. április 16., péntek

100. olvasóm!


Koszontom oldalamon a 100. olvasomat, es koszonom hogy csatlakozott hozzam! Sajnos, mivel kep nincs rola, igy pontosan nem tudom ki lehet o..ezert kerem a 100. olvasomat, jelezze kiletet:)
Amikor elkezdtem blogot vezetni, meg nem gondoltam volna, hogy egyszer 100 olvasom is lesz! Nagyon orulok, mert ugy latszik van ertelme ennek a bloggerkedesnek, nagyon jo erzes.

Ezuton szeretnem megkoszonni nektek, olvasoimnak, hogy husegesen latogattok!

Nos, kozben Lora jelentkezett, mert o a 100. olvasom. Lora sok finomsagot keszitett mar a receptjeim alapjan, ennek nagyon orulok.
Koszontelek teged is es gyere sokszor hozzam.Orulok hogy megtalaltal!

6 megjegyzés:

Mónika írta...

Gratulálok!
:)
Én is reggel vettem észre nálad ezt a szép kerek számot, csak nem szerettem volna "belerondítani" az előző bejegyzésedbe, gondoltam előbb, vagy utóbb írsz róla!
:)
További több-száz olvasót kívánok neked, akiket elkápráztatsz fantasztikus receptjeiddel és természetesen rólunk a "régiekről" se feledkezel meg.
;)

Unknown írta...

Szia Edo!
Én vagyok a 100-ik olvasód.
Gratulálok a blogodhoz!Sok finomságot készitettem már a receptjeid alapján.
További sok-száz olvasót kivánok!
Üdv. Lora

Edó írta...

Monika,kedves vagy,koszonom szepen!:)

Szia Lora!Orulok hogy jelentkeztel,a kepet utolag tetted be magadrol,vagy en nem vettem eszre??:) KOszontelek es kosozonom hogy olvasol!Miket keszitettel?Szivesen varlak mindig,puszi!

Névtelen írta...

Tök klassz lenne, ha ékezetkkel irnál...nem értem miért hanyagolják annyian...

Edó írta...

Szia Nevtelen,en azert nem ekezetezek,mert a ket sz.gepunk ketfele billentyuzetes,igy alanodan kellene gepeljek,hogy mindkettot megszokjam.Es nincs ra idom,azert sem.Pedig valoban sokkal klasszab lenne..talan nagyi koromban lesz idom:)

Unknown írta...

Szia Edó!
Próbálok minden nap bekukkantani hozzád. A héten gyrost készitettem, természetesen pitában. Négerkocka is készült, és az én kedvencem "kaszás puliszka".
Kislányom szülinapja lesz hamarosan, barátkozom a fondant készités gondolatával.
Üdv. Lora