-->
Hozzávalók 4 személyre:
- 1 doboz csicseriborsó konzerv
- 2 érett avokádó
- 3 zöldhagyma
- 15 dkg fetajsat
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 citrom
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só, őrölt bors
Elkészítése:
- A csicseribortsó levét leöntjük, szűrőn átmossuk.
- Az avokádót kettévágjuk, kiemeljük a magját, meghámozzuk, és a húsát kisebb kockára vágjuk.
- Egy tálban összekavarjuk a csicseriborsót, az avokádót, az apróra vágott zöldhagymát, meg az apróra vágott petrezselyemzöldet olajjal, citromlével, illetve sóval ízlés szerint.
- Tálaláskor a tetejére fetasajtot morzsolunk, végül frissen rölt borssal megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése