2018. március 9., péntek

Avokádós csicseriborsó saláta


-->


Hozzávalók 4 személyre: 

  • 1 doboz csicseriborsó konzerv
  • 2 érett avokádó
  • 3 zöldhagyma
  • 15 dkg fetajsat
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 citrom
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • só, őrölt bors

Elkészítése: 

  • A csicseribortsó levét leöntjük, szűrőn átmossuk. 
  • Az avokádót kettévágjuk, kiemeljük a magját, meghámozzuk, és a húsát kisebb kockára vágjuk. 
  • Egy tálban összekavarjuk a csicseriborsót, az avokádót, az apróra vágott zöldhagymát, meg az apróra vágott petrezselyemzöldet olajjal, citromlével, illetve sóval ízlés szerint. 
  • Tálaláskor a tetejére fetasajtot morzsolunk, végül frissen rölt borssal megszórjuk.


Nincsenek megjegyzések: