-->
Hozzávalók 4 személyre:
- 15 dkg sárgarépa
- 2 alma
- 1 vöröshagyma
- 2 dl paradicsomlé
- 1 evőkanál házi ételízesítő
- 1 evőkanál tejföl
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 teáskanál reszelt torma
- só, őrölt bors
- 3 dkg füstölt csirkemell
- néhány almaszelet
- őrölt bors
Elkészítése:
- A hagymát apróra vágjuk, majd forró olajon megdinszteljük.
- Meghámozzuk és megmossuk a sárgarépát, majd szeletekre vágva a hagymás alapon kavargatva lepirítjuk. Felöntjük paradicsomlével, és 10 percig főzzük. Ezután a megpucolt és szeletekre vágott almát is hozzáadjuk, és puhára pároljuk.
- A levest összeturmixoljuk, majd tormával, és tejföllel ízesítjük.
- Füstölt csirkemell darabokkal, almaszeletekkel, illetve őrölt borssal megszórva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése