2011. augusztus 29., hétfő

Zöldséges csirkemell túrós puliszkával


Nem nagy újdonság ez az étel, a vörösboros csirkemellet sok zöldséggel máskor is szoktam készíteni - recept itt -, most is nagyjából ugyanúgy készült, csak most hagyma helyett gyöngyhagymát használtam. És túrós puliszkával tálaltam - recept itt. Így együtt is nagyon finomak, meg külön is.
Magamnak készítettem egy jó kis vörösboros erdei gombás ragut, azzal ettem a puliszkát, mert sokkal jobb a gomba a húsnál :))))

A wokban kevés pálmazsírt olvasztottam, erre rádobtam a darabokra vágott gombát, majd ízesítettem sóval, borssal, csomborral, 1 teáskanál mustárral és kevés vörösbort öntöttem rá, kb 0,5 decit. Összeforraltam és nagyjából ennyi, még tejfölt sem adtam hozzá.


Kiadós étel, jól lehet lakni tőle, az biztos.

5 megjegyzés:

Angi Angéla írta...

Nagyon guszta, nállam is a gombás változat a nyerő!

Kati írta...

Nagyon guszta, főleg így a puliszkával. De rég nem ettem puliszkát, most jut eszembe, be kell ütemezzem a hétvégére.

Marika írta...

Nagyon finom lehet mindkét változat!

Bianka írta...

IMÁDOM

Petra írta...

Nagyon tetszik. :)))