2011. január 16., vasárnap

Mogyorós csirkesaláta


Mondanom sem kell, újabb pocakkímélő étel. Nagyon finom, különleges és szintén nagyon hamar elkészíthető. Színes, egészséges. Mi kell még?

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell
  • 1 fej hagyma 
  • 2 cikk fokhagyma 
  • 1 piros kaliforniai paprika 
  • 2 marék zöldborsó 
  • 1 kis doboz tejföl 
  • 1,5 dl fehérbor 
  • 2 evőkanál olaj
  • só, bors
  • marék mogyoró
Elkészítése:
  • A csirkemellet kockára vágjuk, kevés olajon hirtelen megpirítjuk. 
  • A hagymát, fokhagymát, paprikát szintén kockára vágjuk és a zöldborsóval megpároljuk. 
  • A sült húst tálra rendezzük, rákanalazzuk a zöldséges ragut, leöntjük a felforralt tejföl-bor-olaj öntettel. Sóval, borssal ízesítjük és mogyoródarabokkal megszórjuk.
Egészségünkre!

11 megjegyzés:

Jutka írta...

S ezt mind megettétek???

Gál Edith írta...

Ez fincsi lehet...:)

Edó írta...

Jutka,igen,miért?

Edith,az!

Eva írta...

na, talald ki mi volt ma nalunk ebedre:
pulykamell kockakra vagva, megsütve, paprikaval, repaval, zöldborsoval es brokkolival parolva, kokusztejjel es szojaszosszal izesitve... mintha összebeszeltünk volna ;-)

Ditta írta...

Tiszta fitnesz menü:-),de nagyon nagyon finom,és guszta!

Edó írta...

Nővér,hát ez nem ma készült,de a tiétek még fincsibb lehetett!Puszika:)

Ditta,rám is fér a fittness menü:)

Maryenne írta...

Nagyon jól néz ki!:)

Bianka írta...

Ki fogom próbálni nagyon finom lehet

Pixie Pie írta...

Ó, hogy én ezt nem vettem észre! Isteni jó lehet! A mogyorót meg kell hozzá pörkölni?

Edó írta...

Pixie,ha megpörkölöd,akkor biztosan finomabb lesz!

Pixie Pie írta...

Köszi Edó! Holnap akkor pörkölök. :)))