2009. november 29., vasárnap

Talalkoztunk



Par hete megbeszeltuk, hogy sort keritunk egy kisebb gasztroblogger talalkara, Aliz, Otti es en. Nagyon orultem neki, nagyon kedves embereket ismerhettem meg. Sutizgettunk, kavezgattunk es nagyon sokat beszelgettunk.

Aliztol nagyon kedves ajandekot kaptam, sajat kezuleg keszitett malna- es szolokocsonyat, csipos gulyaskremet, hazi etelizesitot (olyan illata van!).
Ottitol meg a fincsi sutit es kavet.
Ezuton is szeretnem megkoszonni nektek azt a kellemes delutant,  es hogy megismerhettem ket ilyen remek embert. Remelem a terveink  valora valnak es meg sokat-sokat talakozunk, merthogy terveink azok lennenek boven:)

4 megjegyzés:

Ottis írta...

:-)Én is örülök, hogy megismerkedtünk!

Alíz, Erdélyből írta...

Én is, én is - rövidesen jövök a bejegyzéssel a tervekről elképzelésekről, csak még egy kis türelmet kérek. Mint már több helyen is emlitettem Mikulásjárás után lerántom a leplet a "titokról". De addig is, a titok azért titok, hogy legyen titok. :))) Amúgy jól haladok mindennel és úgy tűnik a határidőt is tudom tartani. :)

Edó írta...

Aliz,orulok hogy jol haladsz,es varom,hogy szolj ha segitsegre van szukseged.Amugy atolvastam azt az e-mailt,termeszetesen ertheto amit benne irsz,nemtom eloszor miert suketkedtem..

sedith írta...

Na, én szépen nyugtáztam a dolgot, és ahogy elolvastam a bejegyzést, már nem is írtam. És most kapcsolok, hoyg nem tettem meg.
Örülök, hoyg volt egy szép délutánotok, és már alig várom, hoyg én is megismerkedjek veletek!:)