2014. május 1., csütörtök

Snidlinges joghurt öntet (salátákhoz, sült húsokhoz)



Újabb öntet, vagy dresszing, ha úgy jobban tetszik. Ez egy végtelenül egyszerű változat, finom, és egészséges.

Hozzávalók:

  • 2 kisebbb csokor snidling (metélőhagyma)
  • 250 g joghurt
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 teáskanál reszelt gyömbér
  • 1 csipentyi cukor
  • só, őrölt bors
Elkészítése:
  • A metélőhagymát megmossuk, apróra vágjuk, majd a többi hozzávalóval együtt alaposan összekavarjuk.
  • Egyszerű salátákhoz öntetként, sült- vagy grillezet húsokhoz egyaránt fogyasztható.

2 megjegyzés:

Szofi írta...

Én is ilyet szoktam készíteni natúr husik mellé, csak gyömbér nélkül-vele még nem barátkoztam össze :)

Edó írta...

Hát a gyömbér tulajdonképpen nem is kell bele,csak én mindig megcsavarom egy kicsit :)