Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet csirkemell filé
- 15 dkg krémsajt (mascarpone)
- 10 dkg baconszalonna
- 5 dkg spenótlevél
- só, őrölt bors
-->
Elkészítése:
- A hússzeleteket fóliával letakarjuk, és vékonyra klopfoljuk.
- Minden szeletet sózunk és borsozunk, megkenjük krémsajttal, majd kirakjuk a megmosott spenótlevelekkel.
- Szorosan felcsavarjuk, és mindenik tekercset szalonnába göngyölünk. Fogvájóval megtűzzük, majd egy serpenyőben minden oldalán körbepirítjuk. Ezután tűzálló tálba helyezzük, és 200 fokos sütőben megsütjük.
- A sütés végén emelhetjük a hőfokot, hogy így a szalonna a kellőképpen megpirulhasson. Hidegen vagy melegen egyaránt fogyaszthatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése