2010. december 28., kedd

Puncstorta 2.


Ez a torta sógornőm kérésére készült a munkahelyére. TC a cég logója - Thermotechnika Crowncool, ezért is készült kék-piros színben. A puncstorta szerint készítettük, ez most magasabb lett, mert kicsit emeltem az adagon.. Ez azért történt, mert az első piskóta túl nagy formában sült, ezért nem lett elég magas. Sütni kellett mégegyet, az viszont ott lett felejtve s enyhén túlsült. A kettőből kellett egy piskótát kreálni, így még jobb is lett, mint az eredeti terv. A tetejét nem volt egyszerű pontosan kiszabni, hogy a két rész találjon, a színezett fondant meg egy idő után törni is kezdett, ezért nem lett tökéletes az alsó díszítés.
Remélem elégedettek lesznek a munkatársak.

10 megjegyzés:

Mónika írta...

Hú de szép!

Edó írta...

Köszi Mónika!Kalendáriumok megérkeztek?

Bianka írta...

Hű ez nagyon tuti, igazán szép munka

Edó írta...

Köszi Bianka!:)

sedith írta...

Gyönyörű lett!!!:) Hamarosan én is tortázom.:)

Icipici margarinnal kend be a kezed és úgy gyúrd át a fondantot, ha töredezik. VAgy tedd mikróba 2-3 másodpercre, hoyg puhuljon át és utána formázd újra. No, nem ennél a tortánál, de az elkövetkezőknél. :)

Edó írta...

Edith,pontosan azt tettem,de sem a margarin,sem a mikró nem segített,szóval csakis a színező lehetett a gond,mert a fehér nem tört.A színezett viszont irdatlanul darabokra hullt.

Ami írta...

Nagyon klassz!

Ottis írta...

Nagyon szép lett!

Juci írta...

Szép lett a tortád! Gratulálok!

Mézigörl írta...

Akutyamindenségit! Ez aztán a torta! :-DDD