2010. december 10., péntek

Erdélyi Konyha Kalendárium 2011 - Megjelent!


Már kapható a kalendárium, 416 színes oldalon 365 recept, az év minden egyes napjára. Fontos tudnivalók, ötletek, tippek az ételekkel kapcsolatban, jeles napok és évi horoszkóp.
Keressétek az újságárusoknál, ára 15 lej.

6 megjegyzés:

Bianka írta...

Gratulálok

Cakeni írta...

Már a tegnap megvettem,nagyon jó:)

Névtelen írta...

Kedves Edó!
Rokonok által sikerült megszereznem az Erdélyi Konyha Kalendáriumát, azonnal három példányt hozattam, hogy édesanyámnak és anyósomnak is legyen belőle. Nagyon szeretjük.
Lenne azonban egy kérdésem az egyik recepttel kapcsolatban.
Vajon a 320. Kinder Bueno szeletben a 15 g diót, ami a krém hozzávalói között szerepel az egész krémbe vagy csak a "barna" felébe kell belekevernem?
Tisztában vagyok vele, hogy a szerkesztők nem ismerhetik az összes receptet, de mivel én gyakorlatlan vagyok a sütisütésben, nem tudom eldönteni, hogy ezt a mennyisége mennyi krém tudja felvenni.
A képet nézve viszont abban sem vagyok biztos, hogy nem a piskótához kell-e a dió, hiszen a kész piskóta is barna lett, a krémbe meg elég furcsa, hogy főzés nélkül kellene beletenni.
Mit gondolsz?
Sajnos a másik problémám, hogy már holnap meg kell sütnöm a kislányom második születésnapjára. Így azt hiszem, ha nem tudsz addig üzenni, a piskótába fogom belekeverni.
(Jól meggyőztem magam, de azért várnék egy megerősítést tőled!)
:)
Köszönöm!
Minden jót,
Gizi
Ja, és nagyon boldog új esztendőt kívánok!

Edó írta...

Kedves Gizi,utánanéztem a receptnek,szóval a tésztát tepsibe öntöd és megszórod vágott dióval,így sütöd meg.A többbit ugyanúgy,ahogy le van írva.Reméelm még időben segítettem! Nagyon szépen kösöznjük a pozitív kritikát,örülök hogy tetszik.Elnézést ezért az apró hibáért,talán figyelmetlenség.Jó sütést:)

Névtelen írta...

Kedves Edó,
nem is számítottam ilyen gyors válaszra, még időben érkezett.
Nagyon szépen köszönöm!
Szép napot!
Gizi

Névtelen írta...

Csuda finom lett!
Még egyszer köszönöm a segítséget!
Gizi