2013. január 27., vasárnap

"Elektromos" reformtorta és szülinap



Hát kérem az idő telik, és ahogy telik, úgy jövök rá egyre jobban, hogy micsoda szerencsés helyzetben vagyok. Imádnivaló párom van, akivel nagyon szeretjük egymást, itt vannak a gyönyörű, egészséges  gyerekeim, ráadásul nagyon sok kedves ember áll szívemhez közel. Szeretem a munkámat (a munkáimat), a sportot, rengeteg kitűzött célom volt és van, melyeket szép sorjában el is értem, így azt gondolom, igazán gazdag embernek mondhatom magam.

Férjem idén is, mint eddig minden évben, alaposan meglepett, pedig azt gondolnám, hogy már nem tudja tovább fokozni. Ezúttal egy mákos, diós, almás, és túrós reformtortával lepett meg, melyet rozslisztből sütött, élő virágokkal díszített, és kis színes égőkkel még ki is világított. Álmomban sem gondoltam volna, hogy létezik elektromos torta :)) És milyen finom! Azért pedig külön dícséret, hogy a fő szempontot is figyelembe vette, és diétásra készítette.

És hogy valóban teljesülnek a kívánságaim, afelől semmi kétségem, mert egy doboz bonbonba volt elrejtve az az ajándékom, melyről nemrég még csak álmodoztam.
Biztosan azért sikerült megvalósítania, mert mérhetetlen szeretettel van irántam, így meg aztán minden lehetséges.

Nem, nem bánom, hogy múlnak az évek. Mert múlásuk közben megkaptam mindent, amire egy ember, egy nő vágyhat. Főleg azt a sok-sok boldogságot. Ezt a gazdagságot pedig soha, senki nem veheti el tőlem. Még az idő múlása sem :)





Itt osonnak..



A delfint kislányom készítette



Lánykám meglepetése,nagyon meghatódtam!
Kisfiam tüzijátékot rajzolt, kedves szívemnek!

7 megjegyzés:

heti menük írta...

Boldog Születésnapot! És még nagyon sok ilyet! Boldogságban, egészségben, szeretetben! Sugárzik rólatok az öröm! Nagyon jó ezt látni! A torta pedig egyszerűen frenetikus! Nagyon jó ötlet! Látszik, hogy nem egy sebtiben, kapkodva elkészített dolog, hanem egy nagy gonddal kifundált és megvalósított tortaköltemény! Gondolom a gyerekeknél is nagy sikere volt! A "gazdagságodról" pedig egy gondolat jutott eszembe: "Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy mink van, az sosem lesz elég."...:)

tücsi írta...

Boldog Születésnapot!!!! Igazán irigylésre méltó az a harmónia, ami sugárzik a képekről. Nagyon ritka, ilyen boldog családot látni mostanában. A tortád gyönyörű, a férjed kitett magáért! Naa, ezért most sokan irigylünk, mert ez a díszítés gazdag érzelem dús fantáziára utal.A gyerekeid gyönyörűek és a férjeddel nagyon szépek vagytok!:) Kívánom, hogy ez a szeretet még 100 évig tartson.:))

Kati írta...

Edó, nagyon boldog szülinapot kívánok:) Büszke is lehetsz a családodra, látszik, hogy nagyon szeretitek egymást, és ennél fontosabb nincs is az biztos:)

Lila Kancsó írta...

Nagyon boldog szülinapot, Edó!
Annyira jó volt olvasni ezt a bejegyzést... még sok-sok-sok ilyen bejegyzést/érzést/mindent :)

HajniZoli írta...

Édesek vagytok, sugárzik a szeretet!
Így legyen mindig. Még sok boldog szülinapot kívánok! :-)

Edó írta...

Köszönöm szépen,nagyon kedvesek vagytok:-)

Heti menük, ez teljesen így van bizony.Nemrég megkérdezte tőlem valaki,hogy még mit szeretnék,mi a következő álmom?Azt mondtam,az minden álmom,hogy minden így maradjon,ahogy van.Számomra így kerek a világ:-)

Tücsi!Váljon valóra,amit kívántál,de ne csak nekem,hanem neked is!

Kati,köszönöm szépen,bizony,nem mindegy,ki az ember párja:-)

Lila Kancsó,örülök,hogy örömet szerezhettem vele!

Hajni és Zoli,köszönjük szépen,és viszont kívánjuknektek is!

Juci írta...

Kedves Edó!
Nagyon szép családod van! Gratulálok!
Isten éltessen sokáig szeretteid körében!!!Puszi!