Különféle töltött tojásokkal kísérletezek -na jó, van némi küldetés benne- ,és mondhatom, mindenik remekül sikerült, mert nagyon ízlett mindenkinek.
Hagyományosan májpástétommal készítjük, és általában csak ünnepek alkalmával kerül az asztalra. Nagyon szeretjük azt a változatot is, de az érdekességek mindig jól jönnek.
Íme az első verzió. Egyszerű és nagyszerű.
Hozzávalók :
- 4 tojás
- 6 dkg natúr krémsajt
- 1 teáskanál mustár
- kevés pirospaprika
- bors
Elkészítése:
- A tojásokat keményre főzzük, majd mindeniket kettévágjuk, és a tojássárgákat egy tálba tesszük.
- Villával összetörjük, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a mustárt, és egy kevés pirospaprikát a színe miatt.
- Megborsozzuk, és szükség szerint enyhén sózzuk.
- A tölteléket nyomózsákba kanalazzuk, majd a fél tojásokba visszatöltjük.
- Friss zöldségekkel tálaljuk.
Isteni.
2 megjegyzés:
Nagyon csábítóak, fincsi lehet :)
Nagyon finom lehet, bármikor jöhetne!:))
Megjegyzés küldése