2012. január 16., hétfő

Elamaradt torták: Tűzoltó autó és Barbie 3



Ezeket a tortákat még tavaly készítettem. Mindkettő egyszerre készült, és nagyon kevés idő állt a rendelkezésemre, az is csoda, hogy egyáltalán ezekből torta lett.
Tulajdonképpen a Barbie-val nem lenne akkora gondom, a tűzoltó autó viszont nagyon gyenge, s a fotózásra sem volt rendesen időm.

Barbie túrókrémes, a tűzoltó autó pedig trüffelkrémes, diós piskótával.
Mindkettő fondant borítás.

Bár a megrendelők váltig állítják, hogy mindenkinek nagyon tetszett, és finomak is voltak, én azért teljesen elégedetlen vagyok. Főleg, hogy az utaztatás során mégjobban sérültek.
De azért itt vannak, és az enyémek :) Nem szerettem volna, ha ide nem kerültek volna fel.

Van viszont egy szívemnek nagyon kedves tortám, amit még régebben készítettem, remélem sikerül azt is megoldanom, és ő is felkerülhet ide.

5 megjegyzés:

sedith írta...

Hát, én is tudom, milyen az, amikor két torta kell egyszerre, különböző helyre. Én is csak az egyikkel vagyok maximálisan elégedett.:P
Pedig a tieid nagyon szépek.:)
Edó, mivel kened le őket, hoyg ilyen szép fényesek? Vízzel, olajjal? És hogyan lett olyan szép intenzív piros a piros? Én akármennyi színt is gyúrtam bele, csak sötétrózsaszín lett. :(

Edó írta...

Ezek egyszerre,ugyanazon helyre kellettek:)Vízzel kenem le.Ami azt illeti,a piros és a fekete sosem lesz nagyon intenzív,ezesetben úgy emlékszem,hogy kevés fondantot gyúrtam be pirossal,talán azért lett pirosabb.Na meg a vízzel való lekenés után is sötétedik a szín!

iri írta...

Szerintem is nagyon szepek!

Rozsika írta...

Nagyon szépek lettek!!!

Kati írta...

Nekem is nagyon tetszenek:)