A húslevesben főtt husit használtam fel, ezúttal egy kiadósabb salátát készítettem. Így két legyet ütöttem egy csapásra.
Hozzávalók:
- 10 dkg nagyszemű paszuly (nekem kicsi volt)
- 6-7 dkg főtt marhahús (akár a levesből)
- 1 szál újhagyma szárastól
- 1 evőkanál gyenge ecet
- 1 kiskanál tökmagolaj
- só
Elkészítése:
- A paszulyt megfőzzük, leszűrjük. A marhahúst csíkokra vágjuk, a hagymát karikára.
- Egy tálban összekavarjuk az alapanyagokat, majd ízesítjük ecettel, tökmagolajjal és enyhén sózzuk.
- Kevés időre hűtőszekrénybe tehetjük, hogy az ízek összeérjenek.
Semmi komplikáció, összedobjuk és már ehetjük :)
3 megjegyzés:
Mennyire jó??!!
Nyelek nagyokat, fenségesen néz ki
@Dia: NAGGGYON JO!!! legalabbis nekem...
Megjegyzés küldése