- 25 dkg nyúlmáj
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 evőkanál vaj
- 1 evőkanál olaj
- 2 teáskanál mustár
- néhány zsályalevél
- néhány csepp citromlé
- só, őrölt bors
Elkészítése:
- A májat alaposan megtisztítjuk és darabokra vágjuk.
- A hagymát apróra vágva az olajon üvegesre pirítjuk., maj hozzáadjuk a májat. Közepes tüzön, folyamatosan kavargatva megsütjük, vigyázva, hogy ne száradjon ki. Sóval, borssal, és apróra vágott zsályával ízesítjük.
- Ezután a mustárral, meg a vajjal együtt összeturmixoljuk, és kevés citromlével ízesítjük.
Tipp: Csirkemájjal is készíthetjük.
Megj: Pirítósra kenve, friss zöldségekkel kiváló előétel, vagy reggeli.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése