-->
Hozzávalók:
- 25 dkg főtt cékla
- 25 dkg étcsokoládé
- 20 dkg liszt
- 20 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 5 tojás
- 1,5 dl főzött kávé
- csipetnyi só
Elkészítése:
- A céklát összeturmixoljuk a kávéval. A vajat és a csokoládét összeolvasztjuk mikróban, vagy gőz fölött.
- Az egész tojásokat a cukorral mixerrel 3-4 perc alatt jól kihabosítjuk. Ezután a csokoládét, meg a céklás kávét beleforgatjuk, majd végül a lisztet a sóval.
- A masszát egy kisebb méretű tepsibe simítjuk, és 170 fokos sütőben kb 35-40 percig sütjük (a sütemény belseje maradjon lágy!).
- Miután langyosra hűlt, kockára vágjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése