Egyszerű, mutatós és nagyon finom party-étel, vendégváró. Sült húsok, hideg felvágottak mellé az igazi. Úgy a legjobb, ha fogjuk és harapjuk :)
Hozzávalók:
- 6 db.paradicsom
- 15 dkg mirelit kukorica
- 1 dl majonéz
- 1 evőkanál joghurt vagy tejföl
- 1 teáskanál mustár
- 1 cikk fokhagyma
- só, bors
Elkészítése:
- A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket kiskanállal kikaparjuk.
- A fagyasztott kukoricát pár percig főzzük, majd leszűrjük és kikavarjuk a majonézzel, joghurttal, mustárral.
- Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük, majd a paradicsmok belsejébe töltjük.
- Friss petrezselyemzölddel, színes borssal díszítjük.
8 megjegyzés:
Szívesen beleharapnék! Annyira, de annyira guszta! :-D
Mézi,a képernyőbe nehogy!:P
Nagyon csinosak!Erre mondják ,olyan, hogy edd meg a szemeddel!!
Paradicsom bármilyen formában szuper! Így főleg!
Micsoda képek, annyira finom
nekem sajna akkor is a képernyő marad. abba való harapást nem tiltotta meg a doki.
amúgy diétás listám láttán nem tudom hogy lehet ízletesen, változatosan kajálni. de muszáj lesz megtudnom.
Nagyon jól néznek ki!
Ilyet én is szoktam, nagyon finom, az biztos!:)
Megjegyzés küldése