2014. március 29., szombat

Boldog szülinapot kisfiam!


Az én drága kisfiam éppen ma lett 7 éves. Szerény körben ünnepeltünk, csak család, és Ricsi egy barátja.
Az ünnepelt bolognai lasagne-t rendelt, és epres-csokis tortát :)

Nagy mókamester az én fiam, s ezen túl nem egy könnyű eset, annyi biztos :))  Legfőbb jellemvonása, hogy makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez, és ezek megvalasótásában nem ismer határokat, nem hajlandó kompromisszumokra, nem érdekli semmi más, csak az, amit ő akar. Számára nem létezhet lehetetlen, s ha kell, hát álljon fejre az egész világ, csak megvalósulhasson akarata. Időnként állanódan új hobbija van, folyton tevékenykedik, munkálkodik, szüntelen kitalál valamit.

Pl ilyeneket mondd, mint ma: "Aki mérgesít, az jól megjárja. De komolyan mondom!"

Néha nagyon bosszantó tud lenni, emelett pedig annyira szerethető, hogy az ember lelke is elolvad, ha hozzábújhat. Nem tudom megmagyarázni azt, amit a közelében érzek, rögtön elgyengülök, szívem-lelkem átmelegszik. A láthatatlan köteléket, ami kettőnk közt van, majdnem kézzel foghatóan érezni tudom :)

Az én kisfiam nagyon hasonlít rám, mondhatni, teljesen "rámütött", ezért könnyen megértem őt még akkor is, ha olyasmit tesz, ami egyáltalán nem tetszik. Benne teljesen magamat látom, s talán így picit könnyebb elfogadnom-megértenem a saját hibáimat is.

Légy mindig ilyen boldog, ilyen vidám, drága kisfiam! Nagyon-nagyon szeretünk :)






5 megjegyzés:

Gabriella írta...

Isten éltesse a nagy legényt! :o) Nagyon helyes a családod.
A makacsság nagyon ismerős, az én kisfiam pont ugyanilyen - ha egyszer valamit a fejébe vesz, képtelenség eltántorítani. Megértelek teljesen, olyan fárasztó tud lenni ez a makacsság, akaratosság, mégis olyan imádni való! :)

Lasagne és csokitorta? Hű, ez nagyon jó párosítás - imádom mindkettőt. Nagyon szép a torta.

Katalin írta...

Isten éltesse ezt a szép nagy fiút!

Gál Edith írta...

Nagyon-nagyon boldog szülinapot a kisfiadnak! :)

Hankka írta...

Utólag is boldog szülinapot a kis ünnepeltnek! :) A makacsság nekem is ismerős, mintha csak a kislányomról írtál volna! :)

Edó írta...

Köszönjük szépen,nagyon kedvesek vagytok! :)