2013. április 16., kedd

Snidlinges sajtkrém zsenge répával


Gyönyörű a snidlingem a kertben. Meg is kívántam, felhoztam egy csokorral, és egy igazán finom sajtkrémet készítettem. Amilyen gyorsan kitaláltam, olyan hamar el is készült.A harsogó zsenge sárgarépa igazán kellemes kiegészítője.
Magos bagettel az igazi, főleg pirítva :)

Hozzávalók:

  • 125 g natúr sajtkrém
  • 2 evőkanál apróra vágott metélőhagyma (snidling)
  • 1 evőkanál tejföl
  • só, őrölt színes bors
  • 1 nagyon hosszú magos bagett
  • 1 zsenge sárgarépa

Elkészítése:

  • A hozzávalókat jól kikavarjuk, és ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk.
  • A bagettet ferdén, vastag szeletekre vágjuk, és száraz serpenyőben kissé megpirítjuk.
  • Megkenjük sajtkrémmel, a tetejére pedig vékonyra szelt (pl. zöldséghámozóval) répacsíkokat helyezünk.
  • Előételként is tálalhatjuk.

Nincsenek megjegyzések: