Sokféleképpen lehet sonkát tölteni, de szerintem a torma semmiképp nem hiányozhat belőle, főleg ha Húsvétra készül.
Hozzávalók:
- vékony sonkaszeletek
- 12,5 dkg tejfölös vajkrém
- 2 teáskanál tejföl
- 2 evőkanál reszelt torma vagy ecetes torma
- 2 evőkanál ecetes almapaprika apróra vágva
- kevés apróra vágott petrezselyemzöld
- só, bors
Elkészítése:
- A vajkrémet a többi hozzávalóval alaposan kikeverjük, ha szükséges utánaízesítjük.A sonkaszeleteket kiterítjük és mindenikre egy-egy teáskanál krémet helyezünk.Felgöngyöljük és egy salátalevelekkel díszített tálra helyezzük.
7 megjegyzés:
De szép színek, igazi tavaszi étel.
Húú, de megéheztem!
Nagyon gusztán szervíroztad az ételt!!
Egy igazi jó fogás lehetne vacsira!!!
Nagyon finom lehet..:)
Hu de fincsi, teszel nekem is a munkaba egyet?
koszi :-)))).
Igazi ínycsiklandozó könnyű étel.
Nagyon jól néz ki, most már valóban kezdünk a finisbe érni,húsvéti előzetes van mindenkinél.
Gyönyörű tálalás
Megjegyzés küldése