-->
Hozzávalók 4 személyre: 
- 0,5 kg csirkemell darálva
 - 0,5 kg fehérbab (főve)
 - 1 vöröshagyma
 - 2 cikk fokhagyma
 - 1 evőkanál fűszerpaprika
 - szárított oregánó, citromlé, és zöld csilipaprika ízlés szerint
 - 0,5 dl főzőtejszín
 - 2 evőkanál kókuszzsír
 - 1 evőkanál ételízeítő
 - só, csipetnyi cukor
 - a tálaláshoz: avokádó, petrezselyemzöld, zöld csilipaprika
 
Elkészítése: 
- Egy edényben olajat hevítünk, és pirítani kezdjük az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a húst, és kavargatva fehéredésig pirítjuk.
 - 10 dkg babot összeturmixolunk 1,5 dl vízzel, ételízesítővel, fűszerpaprikával, majd a húshoz adjuk. A maradék babot is belerakjuk, illetve sóval, citromlével, oregánóval, apróra vágott csilipaprikával, cukorral ízesítjük.
 - 10-15 percig főzzük alacsony lángon, a végén pedig a tejszínt belekavarjuk. Tálaláskor megszórjuk friss petrezselyemzölddel, csípős paprikával, illetve kis kockára vágott avokádóval.
 

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése