2012. december 3., hétfő

Sajtkrémes bundáskenyér



Na, ez sem egy bonyolult étel, inkább érdekes.
Lényegében bundáskenyeret sokmindennel meg lehet tölteni és kisütni. Eredetileg én is májkrémmel terveztem, de mire észbekaptam, addigra lejárt a májkrém szavatossága, így maradt a sajtkrém.
A gyerekeknek egyáltalán nem tetszett, de ezen én már nem is csodálkozom, mert mindig válogatnak. Így ők sima bundást ettek.
Nekünk, szülőknek pedig nagyon ízlett ez a sajtkrémes bundás, a változatosság kedvéért megéri kipróbálni.

Hozzávalók:

  • személyenként: 
  • 2 szelet toast kenyér (teljes kiörlésű)
  • 1 háromszögű sajtkrém
  • továbbá: 2-3 tojás, só, kókuszzsír vagy olaj a sütéshez
Elkészítése:
  • Egy szelet kenyeret megkenünk sajtkrémmel, összeborítjuk egy másik szelet kenyérrel, majd villával felvert, sózott tojásba forgatjuk, és forró olajabn kisütjük.
  • Szalvétára kiszedjük, hogy a fölösleges zsiradékot felitassa.

5 megjegyzés:

Marika írta...

Nagyon fincsi lehet! Ki fogom próbálni! a gyerekek nálunk is válogatnak, sajnos...de, bízzunk benne, hátha egyszer csak leszoknak róla! :)

Katalin írta...

Nagyon guszta, finom lehetett!

Edó írta...

MArika,hát bízzunk benne,a remény hal meg utoljára:)

Finom Katalin!:)

Kati írta...

Na Edó, most majd 4 hónapi kenyérnemevés után, karácsony egyik reggelén biztos ilyet sütök, imádom:)

Edó írta...

JAj,hogy bírod kenyér nélkül Kati?!Karácsonykor azért tényleg egyél egy ilyent legalább,akkor mégiscsak megengedettebb;)