tag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post4671348256638134191..comments2023-07-17T11:58:33.317+03:00Comments on Édes otthonunk némi sóval: Ribizlis piskótaroládEdóhttp://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-22463737361177223952011-07-11T16:05:00.443+03:002011-07-11T16:05:00.443+03:00Bianka,Aleda,köszönöm!
Noémi,hát fogalmam sincs.....Bianka,Aleda,köszönöm!<br /><br />Noémi,hát fogalmam sincs...!?Ezen kívül tettél esetleg valami egyebet is a krémbe?Milyen túrót használtál?Nem véletlenül valami tejfölös volt?A sima túrónak nem tud folyós állaga lenni,hacsak nincs fehígítva valamivel..Edóhttps://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-15266352720031973662011-07-11T15:56:26.297+03:002011-07-11T15:56:26.297+03:00Én nem tudom az enyémmel mi lett, a krémje olyan l...Én nem tudom az enyémmel mi lett, a krémje olyan lágy lett, hogy amikor rátettem folyt szét, és fele megmaradt, mivel amikor csavartam fel kifolyt és nem is maradt egyben a piskótával, az ize jó. Mi lehetett a gond?Noémihttps://www.blogger.com/profile/06782556487639074793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-30739901767717560872011-07-11T13:47:59.884+03:002011-07-11T13:47:59.884+03:00Nagyon guszta ,mutatós ez a rolád.Nagyon guszta ,mutatós ez a rolád.Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-8809964902141087732011-07-10T10:27:20.296+03:002011-07-10T10:27:20.296+03:00GyönyörűGyönyörűBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-74180484300320189432011-07-09T00:15:18.102+03:002011-07-09T00:15:18.102+03:00Éva,Marika,köszönöm,finom,üdítő sütemény!
Egycsip...Éva,Marika,köszönöm,finom,üdítő sütemény!<br /><br />Egycsipet,én is kevesebb lisztet adtam hozzá,viszont lágynak találtam a masszát(szerintem a mákból kicsapódó olaj miatt),ezért raktam hozzá a teljes lisztmennyiséget.Lehet íze azért nem érvényesült,mert nem frissen darált volt.Edóhttps://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-81667371947471950702011-07-09T00:05:34.261+03:002011-07-09T00:05:34.261+03:00Nagyon jól néz ki! Így egész szemekben én sem ette...Nagyon jól néz ki! Így egész szemekben én sem ettem még ribizlis sütit, csak lekvár formában, de biztosan nagyon finom lehet! Gratula! :)Marikahttps://www.blogger.com/profile/09147132020388350704noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-87041896393623644812011-07-08T21:37:56.317+03:002011-07-08T21:37:56.317+03:00Szép lett nagyon! :))
Nem tudom, mi lehetett a go...Szép lett nagyon! :)) <br />Nem tudom, mi lehetett a gond a mákkal. :( Az enyémben jól kiérződött, igaz én kevesebb liszttel készítettem és frissen daráltam a mákot, talán ez is számít az eredmény szempontjából.egycsipethttps://www.blogger.com/profile/14928212459979395939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-18521679273554772262011-07-08T20:42:45.709+03:002011-07-08T20:42:45.709+03:00Nagyon jól néz ki, guszta! Nagyon szeretem a ribiz...Nagyon jól néz ki, guszta! Nagyon szeretem a ribizlit meg a piskótát is így kettő az egyben!Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.com