tag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post4219633058659479530..comments2023-07-17T11:58:33.317+03:00Comments on Édes otthonunk némi sóval: Zöldfűszerek tárolásaEdóhttp://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-85782299090163549742010-07-12T14:11:26.052+03:002010-07-12T14:11:26.052+03:00Én is hasonlóan teszem el télre a zöldeket, csak v...Én is hasonlóan teszem el télre a zöldeket, csak van, amit nagyobb darabokban, pl. a zellerszárat. A bazsalikomot még nem próbáltam fagyasztani, de ezek után tuti, kipróbálom, hátha... :))egycsipethttps://www.blogger.com/profile/14928212459979395939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-42706005333448110432010-07-12T11:43:01.362+03:002010-07-12T11:43:01.362+03:00Köszi a tippeket,nekem a zöldfűszer tárolás álland...Köszi a tippeket,nekem a zöldfűszer tárolás állandó problémám. Próbáltam a cserepes,balkonládás témát is,hát az nem maradt meg,soha.GasztroRékahttp://gasztroreka.freeblog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-20761663597433888752010-07-12T10:27:24.000+03:002010-07-12T10:27:24.000+03:00A bazsalikom nekem tejesen megbarnult a fagyoban,i...A bazsalikom nekem tejesen megbarnult a fagyoban,igy egyaltalan nem tetszik nekem..az aromajaval nincs gond,de ennyi erovel akkor szaritani is lehet.Nekem fontos lenne hogy zold legyen,de akinek barnan is jo,az fagyaszthatja:)<br /><br />Moni,ezek utan dontsd el,hogy porbalkozol-e:)Puszi!Ja,es augusztus 10 korul mennenk,pontosabbat meg nem tudunk:)Edóhttps://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-7318749331598750432010-07-12T09:48:14.671+03:002010-07-12T09:48:14.671+03:00Mindig jöhetnek a jótanácsok :)Mindig jöhetnek a jótanácsok :)Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-28029269428595679342010-07-12T00:47:34.849+03:002010-07-12T00:47:34.849+03:00A bazsalikomot miért nem lehet? Én tavaly tettem e...A bazsalikomot miért nem lehet? Én tavaly tettem el, nem lett semmi baja, megmaradt az aromája. Sőt, Déván a salsába abból tettem. :)<br /><br />Ecetben én sem szoktam csak a tárkonyt, annak viszont csak így jön elő az igazi, jellegzetes aromája. A tárkony kemény szárából, illetve a lestyán és a kapor szárából is szoktam ízesített ecetet készíteni, de itt az ecet a lényeg, a szárakat különben nem lehetne felhasználni. :)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-20587974818112758272010-07-11T23:26:31.562+03:002010-07-11T23:26:31.562+03:00Örülök, hogy ilyenről is írtál!
:)
Hosszú évek óta...Örülök, hogy ilyenről is írtál!<br />:)<br />Hosszú évek óta, én is ezt a fajta megoldást (fagyasztást) használom, ha a zöld fűszerekről van szó...<br /><br />Nincs is jobb télen egy kis petrezselymes krumplitól, amiben "friss" zöldek vannak, de nálunk ilyen a kapor is,(zeller) amiből soha nincs elég (pedig bőségesen feltankolok belőle) a zárható műanyag edénykékbe...<br /><br />A bazsalikommal idén szerettem volna próbálkozni, de ha te írod, akkor felesleges időpazarlás lenne...<br /><br />Puszillak, <br />MóniMónikahttps://www.blogger.com/profile/06278347869582039399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-67055298313766762932010-07-11T23:21:26.300+03:002010-07-11T23:21:26.300+03:00Ezt jó tudni!Ezt jó tudni!Diahttps://www.blogger.com/profile/15534204797081996970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2442832016308878931.post-20274482970277665712010-07-11T22:41:27.744+03:002010-07-11T22:41:27.744+03:00Köszi a tippet, majd én is teszek a fagyóba :)
De ...Köszi a tippet, majd én is teszek a fagyóba :)<br />De én tescoban láttam fagyasztott bazsalikomot, illetve anyukám vett is és azzal készítette a paradicsom levest! :)Livihttps://www.blogger.com/profile/11370588107190483679noreply@blogger.com