2011. május 3., kedd

Csokoládétorta


Rendelésre készült, az volt a kérés, hogy egyszerű legyen és kimondottan a holland csokitorta.
A csokis piskótából dupla adagot sütöttem, bár szimpla is elég lett volna ahhoz, hogy a torta 2 kilós legyen. A krémet sem sajnáltam belőle, így a csokiadagot emeltem 20 dkg-ra, a többi hozzávalót meg szintén hozzá igazítottam.  Közel 3 kilós torta sikeredett, de mindenképp nagyon ízlett a megrendelőnek.

8 megjegyzés:

Adél írta...

Gyönyörű lett.megnéztem a receptet és a hozzávalók alapján nagyon fincsi lehet.Bocs,ha hülyeséget kérdek: a krémhez a tojás fehérjét gőz fölött vered a cukorral vagy csak hidegen?

Éva írta...

Ez fantasztikusan szép lett!

Ditta tortái írta...

Nagyon szép lett,és nagyon finom lehetett!:-)

Angi Angéla írta...

Nagyon szép és a receptet olvasva nagyon finom is !

kismazsi írta...

Ez a torta fantasztikusan néz ki!
Most egy szeletet bevágnék belőle, és nem számítana, hogy fogyizok!!

Névtelen írta...

Gyönyörű a tortád ! A fondan receptet is Tőled csináltam meg és nagyon jól lehet vele dolgozni. Viszont lenne egy kérdése, mitől lesz ilyen szép fényes a felülete? Szép estét ! Zsu

Edó írta...

Köszi nektek,kedvesek vagytok!

Zsu,örülök hogy sikerült a fondant neked is,ha vizes ecsettel átkened,akkor fényes lesz.

Névtelen írta...

Kedves Edó!
Köszönöm a választ! Valóban bevált a fondan recepted, elsőre. Többet is próbáltam, és ebből nagyon szép virágokat lehet készíteni.